Hello and welcome to beautiful Linda-En glamourmammas Liv.

Möte på dagis

Idag var det kvartssamtal på dagis och det är en stolt glamourmamma ni ser kära läsare! Vi har båda våra barn på privatdagis sorgligt men sant. Man borde inte behöva men som situationen är nu så betalar jag gärna lite extra för att mina älsklingar ska få bästa möjliga uppväxt. Speciellt nu när vi har bra jobb och råd med sånt så känns det helt rätt att investera i barnens framtid.

Dagisfröknarna var så imponerade av både B och E! B har ju precis börjat på förskolan men den är i samma lokaler som dagis och med samma fröknar, så för henne har det inte varit nån jättestor skillnad. Dessutom verkar hon klara sig riktigt bra, och att hon redan läser och skriver jättebra för sin ålder visste vi ju redan! E är fröknarnas lilla hjärtegull, han får supermycket uppmärksamhet (vilket är bra med tanke på hans allergi) och leker hur bra som helst med dom andra barnen!

Ja ni förstår kära läsare, att det går inte att vara mycket stoltare och gladare som mamma än vad jag är just nu. Livet leker och snart vankas det fest!

/Glamourmamman

Posted on 3 August '11 by , under Allmänt, Familjen.