Hello and welcome to beautiful Linda-En glamourmammas Liv.

Archive for September, 2011

Inte alltid Pengarna räcker…

På sista tiden har det varit tungt med ekonomin. Semestrar och sommar kräver det lilla extra, ännu mer blir det en regnig sommar. Det är dyrare att leva som ensamstående, laga mat kostar lika mycket om man är två som man är ensam. Med tanke på hur många singlar det finns i Sverige måste det kosta mycket extra för alla att leva. Man kan ju tycka att ekonomin borde vara ett argument för att man skall vara två ;-). Då kan man dessutom hångla som nöja-Gratis 😉

Droppen var i alla fall när försäkringen för skruttbilen skulle betalas. Mitt försäkringsbolag hade nästan dubblat priset sedan sist. Fick nästan panik när jag öppnade brevet från dem och tårar i ögonen. När jag lugnat mig lite inser jag ju att det inte behöver vara såhär. En magisk liten grej som jag använder då och då, som kallas Internet, kan ju hjälpa mig.

 

Så jag googlade runt och hittade denna sidan om bilförsäkringar som kunde hjälpa mig spara pengar. Det var en tung sten som föll från mitt bröst. Hade nog fått göra mig av med bilen om jag inte hade hittat den. Hur tänkte de, att jag snällt skulle betala eller?

I alla fall, trots mitt liv som ensamstående mamma, är jag fortfarande en mobil ensamstående mamma 😉

Posted on 4 September '11 by , under Allmänt. No Comments.